Uw eigen zwembad laten aanleggen?
Geen overbodige luxe!

De recordzomer van 2018 nestelt zich net zoals die van ’78 in het collectief geheugen. En volgens meteorologen wennen we maar beter aan zwoele zomers. Kortom, een buitenzwembad wordt op termijn eerder een must dan een luxeaankoop.

De dag beginnen met een frisse duik? Met de hele familie verkoeling zoeken op hete zomerdagen? Een zwembad bezorgt uw tuin ook een ongelooflijke meerwaarde.

Wij ontwerpen en installeren zwembaden volgens de regels van de kunst. Volledig op maat of monoblock (prefab). En om het helemaal af te maken laat u ook een luxe-tuinhuis installeren.

Monoblok zwembaden

TuinLuxe kiest voor monoblok zwembaden

Geen tijd te verliezen? Of opteert u voor een budgetvriendelijke oplossing? Dan kiest u misschien beter voor een monoblock-zwembad. Onze experts vervaardigen een kuip bestaande uit meerdere lagen in ons atelier. Voordeel? De snelheid van uitvoering. Maar ook de uitstekende isolatiewaarden, waterdichtheid en energiezuinigheid.

Wij installeren monoblok zwembaden of inbouwzwembaden . Pure topkwaliteit vervaardigd in het duurzame en osmosebestendige vinylester met een gewapende kern van supervezels. Onverslijtbaar. Daarom geniet u ook van een levenslange garantie.

tuin luxe monoblok zwembad

Duurzame zwembaden

Duurzaamheid is een absolute topprioriteit vandaag de dag, ook voor uw zwembad. Zowel in kwaliteit als in verbruik. Met een ecologisch zwembad bespaart u ook op water, energie en chemische producten. Ideaal als u allergisch bent voor chloor. En het is milieuvriendelijker én gezonder.

Uw ecologisch zwembad is ook uitgerust met antibacteriële wanden, een zelfreinigende rolluikbak en de extra isolerende nanotechnologie. Voor de verwarming in de winter vertrouwt u op een solar lamellendek, warmtepomp en/of warmtewisselaar. We maken gebruik van de nieuwste technologieën.

Uw eigen zwembad laten aanleggen?

Tip: doe een beroep op een ervaren expert voor uw zwembad op maat of inbouwmodel. Onze landschaps- en tuinarchitect integreert het feilloos in uw tuin.

  • Vrij van osmose en superresistent

  • Perfect geïsoleerd

  • Levenslange garantie

Tuin luxe zwembad ontwerp op maat